Тодор Славков в една много емоционална седмица в „Черешката на тортата“


Разправии и сълзи ще видят зрителите на кулинарното шоу“Черешката на тортата“ следващата седмица .Тогава на една маса ще седната певицата Йоана Захариева, половинката на Иван Ирина Сарачинова, Тодор Славко, Ицо Хазарта и Митко Кърнев.Остри реплики, сълзи и социалистически спомени са само част от съставките на предстоящия кулинарен маратон.

Понеделник ще започне с тежката трапеза с мезета и скарване между домакинята Йоана и Тодор Славков. Дори красивите  маникенки , който ще се грижат за комфорта на гостите, няма да могат да предотвратят конфликта между тях.Каква е причината те да се скарат, защо Йоана ще остане разочарована от приятел и какъв еще бъде финала на вечерта, зрителите ще разберат в понеделник.

Във вторник ще последва вечеря у Ирина, която ще сервирс на гостите си сьомга и фондю със сирена, за които ще и помага Иван.Точно те обаче ще докажат, че комбинацията мъж и жена в кухнята може да бъде взривоопасна.Тя ще направи остра забележка, той ще се разсърди, а причината ще е всичко останало, но не и готвенето.

В сряда, под пионерски строй, гостите ще тръгнат към кухнята на Тодор Славков, който само за ден ще преизпълни петилетката откъм готвене.Домакинството му обаче ще се окаже само прелюдия  към партийните спомени и времето на социализма, защото в четвъртък вечер Митко Кърнев  ще  заведе гостите си не къде да е , а в истинската резиденция на Тодор Живков.Ще се окаже, че точно там внука му никога не е стъпвал.Митко Кърнев ще приготви вечеря не само с най- добрия си приятел, но и с помоща на жителите Богослов.Гостите ще бъдат повече от очаровани, а изненадата направо ще ги разплаче.

Сълзи ще се леят и в последната вечер, когато ще рапира Ицо Хазарта.Той обаче ще се докаже неподозиран талант в кухнята.Зрителите ще видят какво може да просълзи Тодор Славков и как той може да просълзи гостите.Накрая всички ще си поплачат, за най – голяма изненада на домакина Ицо.

 

 


Подобни статии:

Деми Мур:актрисата реши да не подава молба за развод
Шакира прости изневярата на Жерар Пике
Поне седмица е необходима, за да се приспособи човек към новото часово време
Днес Анджелина Джоли празнува своя 37- ти рожден ден

Напиши коментар