Тодор Славков в една много емоционална седмица в „Черешката на тортата“


Разправии и сълзи ще видят зрителите на кулинарното шоу“Черешката на тортата“ следващата седмица .Тогава на една маса ще седната певицата Йоана Захариева, половинката на Иван Ирина Сарачинова, Тодор Славко, Ицо Хазарта и Митко Кърнев.Остри реплики, сълзи и социалистически спомени са само част от съставките на предстоящия кулинарен маратон.

Понеделник ще започне с тежката трапеза с мезета и скарване между домакинята Йоана и Тодор Славков. Дори красивите  маникенки , който ще се грижат за комфорта на гостите, няма да могат да предотвратят конфликта между тях.Каква е причината те да се скарат, защо Йоана ще остане разочарована от приятел и какъв еще бъде финала на вечерта, зрителите ще разберат в понеделник.

Във вторник ще последва вечеря у Ирина, която ще сервирс на гостите си сьомга и фондю със сирена, за които ще и помага Иван.Точно те обаче ще докажат, че комбинацията мъж и жена в кухнята може да бъде взривоопасна.Тя ще направи остра забележка, той ще се разсърди, а причината ще е всичко останало, но не и готвенето.

В сряда, под пионерски строй, гостите ще тръгнат към кухнята на Тодор Славков, който само за ден ще преизпълни петилетката откъм готвене.Домакинството му обаче ще се окаже само прелюдия  към партийните спомени и времето на социализма, защото в четвъртък вечер Митко Кърнев  ще  заведе гостите си не къде да е , а в истинската резиденция на Тодор Живков.Ще се окаже, че точно там внука му никога не е стъпвал.Митко Кърнев ще приготви вечеря не само с най- добрия си приятел, но и с помоща на жителите Богослов.Гостите ще бъдат повече от очаровани, а изненадата направо ще ги разплаче.

Сълзи ще се леят и в последната вечер, когато ще рапира Ицо Хазарта.Той обаче ще се докаже неподозиран талант в кухнята.Зрителите ще видят какво може да просълзи Тодор Славков и как той може да просълзи гостите.Накрая всички ще си поплачат, за най – голяма изненада на домакина Ицо.

 

 


Подобни статии:

Софи Маринова по потник на репетицията за финала на Евровизия
Продуцентите от "Дрийм тийм" искат Рачков срещу 15 бона
Карл Лагерфелд разкритикува прическа на Мишел Обама
Ванеса Паради смени прическата си

Напиши коментар