Бременната Ума Търман на разходка с яхта (Снимки)


Не толкова отдавна ние  чухме  радостната новина за  бременността на  Ума Търман, но от тогава вече не сме  чули нищо за актрисата. Е  бъдещата майка не стои  на едно място- тя обича движението и здравословна почивка явно. В събота, 24 март,  звездата беше забелязана на разходка с  яхта във Франция в компанията на  две си  деца от Итън Хоук, Мая на 13 години и Левон Хоук  , както и майка и  – Нена фон Шелбруге.

Актрисата снимала се съвсем наскоро в „Скъпи приятелю“, се наслаждаваше на водните процедури, а преди да изпие чаша вино се разтегна.Бременността по никакъв начин   не се отразява на нормалния живот на звездата – за някого  гмуркането може да е лудост, но тази жена знае какво прави.

Фактът, че „Беатрикс“ от „Убий Бил“, е бременна  с третото си дете, стана известен  в края на февруари.Слуховете мълвят също така , че то ще бъде момиче. Други детайли  все още се  пазят  в тайна, въпреки че се предполага, че раждането се очаква в края на лятото. Това е първото  дете на Ума  с настоящото и   гадже, френския финансист Арпад  Бусон.

 


Подобни статии:

"Коледните песни" на Лейди Гага
Клюки и Мода:Грандиозeн бутик откри Louis Vuitton в Рим
Актьори показват, каква ще бъде сватбата на Джоли и Пит
Ексклузивни снимки: Турски папараци заснеха Бербатов и Елена в Истанбул

Напиши коментар