Роби Уилямс и Айда очакват първото си дете


Британският изпълнител Роби Уилямс разкри, че ще става баща за първи път.

На официалния си сайт Robbiewilliams.com той обяви днес щастливата новина, че със съпругата му Айда Фийлд очакват първото си дете.

„От известно време пазя една тайна от всички ви… Аз и Айда ще ставаме татко и мама тази година. Правихме секс и проработи!“, пише 38-годишният Роби.“

Изпълнителят на „Angels” споделя, че със съпругата му приемат много емоционално очаквания нов член на семейството: „Ходим на ехограф и ревем… Гледаме бебета в реклами и ревем.“

Бебешката стая вече е планирана, макар че Роби не разкрива кога е терминът на Айда, с която се ожениха преди две години.

Признава обаче, че вече обича човечето, което расте в корема ? и няма търпение да стане баща.

Певецът се беше зарекъл още миналото лято до следващото си турне да е станал татко.

С Айда говорихме, че следващият път, когато ще тръгна на турне, вече ще имаме един малък Уилямс. Момиченце или момченце? Не се притеснявам какво ще е, стига да е здраво„, сподели тогава той.

Малко по-рано беше разкрил, че му се налага да си слага инжекции с тестостерон два пъти седмично заради ниски нива на хормона на секса.

Пред сп. Esquire Роби сподели, че е бил диагностициран с проблема, след като първоначално посетил лекар в Лос Анджелис, за да си направи хормонална процедура за подмладяване.

 


Подобни статии:

Екзотичната ваканция на Риана -ексклузивни снимки на певицата
Мадона и Брахим Зайбат: романтична разходка в Манхатън
Памела Андерсън вече е с къса коса
Голямата ми страст обувките

Напиши коментар