Риана рязко отрече романа с Аштън Къчър


Слуховете, че Риана и Аштън  излизат от осем седмици, се оказаха неверни

РиРи  сложи край на спекулациите, че се среща със звездата от „Двама мъже и половина” Аштън Кътчър.

Това  се случи на специална пресконференция в Лондон, посветена на новия филм „Battleship”, в който певицата ще участва.

Изпълнителката на хита „We Found Love” бе забелязана миналата седмица как се измъква от дома на Кътчър в 4 часа сутринта, но тя реагира остро на въпросите, свързани с отношенията ? с актьора. Още по-малко пък остана очарована от слуховете, че е поканила Аштън да я придружи във Великобритания.

Риана потвърди, че все още няма партньор и е сама. Тя заяви, че се чувства щастлива в момента. Изявлението на звездата противоречи на слуховете, които разпространи вестник Sun наскоро. Изданието твърди, че двамата се срещат от осем седмици и връзката им става все по-сериозна.

Според някои бившата съпруга на Аштън Кътчър, Деми Мур, която наскоро приключи престоя си в рехабилитация, може да бъде изключително огорчена от подобни новини.

На същата пресконференция стана ясно, че Риана наистина ще се включи във филма „Battleship”, който се основава на класическа бордова игра със същото име. Лентата ще бъде представена първо в Европа през април, а едва през май ще бъде показана отвъд океана.


Подобни статии:

Kниги - Ловецът на хвърчила
Българка впечатли Мисис Свят
КЛЮКИ:Риана с визия на рок принцеса на премиерата на The Immortal
Днес е Великден

Напиши коментар