Защо Николета Лозанова роди без Валери Божинов(Снимки)


Николета Лозанова остана сама преди раждането, тъй като Валери Божинов бе принуден да се върне в Италия. Всички очаквали, че плеймейтката ще роди на 6 април, защото това била планирана даат за секциото. Терминът на звездната мама пък беше на 15 април.

Ни Ло останала разочарована, че любимият й мъж не е до нея в този така специален момент, но понякога се случват и такива неща. Футболистът се качил на самолета за България веднага щом това било възможно. Той се обадил и на близките и приятели, за да им съобши хубава вест, пише електронното издание на „Блясък“.

Николета роди малката Никол на 1 а април. Бебето е с дълга черна косичка и манекенски мерки. Часове след раждането моделката съобщила пред журналисти, че се чувства добре – тя и бебето, и няма никакви проблеми.

Плеймейтката  отказа да качи снимки на бебето на личната си страница във Фейсбук. Вероятно снимките вече са продадени и ще се появяват първо в известно светско списание. Точно така Николета Лозанова постъпи и със снимките от сватбата. Говореше се, че младоженците са поискали обща сума за правата на снимките от сватбата, първите снимки на бебето и евентуално от
неговото кръщене.


Подобни статии:

Краткотрайната музикална игра: Шиниъд О `Конър се развежда
ПРИНЦ ЧАРЛЗ И КАМИЛА БОУЛС СЕ РАЗВЕЖДАТ
Нова ТВ е евентуалният вариант за Маги Халваджиян и компания
Според списание "ОК" Анджелина Джоли е бременна

Напиши коментар