„Господари на ефира“ се сбогуват с БТВ


Комедийното предаване „Господари на ефира“  е  свалено  от ефира на Би Ти Ви заради скандално разследване около президента Георги Първанов. Такива са преобладващите коментари във виртуалното пространство, които се появиха непосредствено след като стана ясно, че комедийното шоу изпада от програмната схема още преди края на телевизионния сезон.

„Господарите“ си тръгват  от Би Ти Ви!

Според материал на Агенция Блиц, позицията на медията, която скоропостижно се разделя с „Господарите”, гласи, че свалянето на комиците от екрана е наложително, тъй като със свое разследване те са засегнали интереси както на телевизията, така и на бизнеспартньори, доверието на които е особено ценено в Би Ти Ви.

Голяма въпросителна е чия точно диря на мърша надушиха Рачков и компания и защо това им коства главата – от екрана на Би Ти Ви свалено е не само предаването на грешки и гафове, но и „Пълна лудница”.

Отговор на този въпрос, пише още Блиц, могат да дадат само няколко души – Апостол Пенчев, Вики Политова, както и хората, които стоят зад „Гсподарите” на най-високо ниво – братята Халваджиян.

Всички те, поне на този етап, пазят гробно мълчание. Това само подклажда слуховете, че напрежението не е ескалирало за ден-два, то се е трупало през последните няколко месеца, през които е било ясно, че комиците ще трябва да си търсят друга телевизия – майка.

Дали пък това няма да бъде  ТВ7, ?!Та нали именно тя приема всички напоследък!…..Защо ли?


Подобни статии:

КЛЮКИ: Риана вече е блондинка(Снимки)
Стотици приятели изпратиха Дим Дуков
Силвио Берлоскони искал син от Дарина Павлова
Пенелопе Крус : бременна съм

Напиши коментар