Николета Лозанова няма да кърми малката Никол


Николета Лозанова има тежка инфекция от секциото, която лекарите в столичната „Света София” се опитват да овладеят с антибиотици. Въпреки луксозния апартамент, в който е настанена известната пациентка, Лозанова се депресирала да ходи от стая в стая. Искала да бъде изписана по възможно най-бързия начин и дори си стегнала багажа. Опитът й за бягство обаче бил осуетен на време, тъй като младата майка и бебето не били готови да напуснат престижната клиника.

Плеймейтката настоявала да не й слагат системи и да я пуснат да и ходи. Тя сваляла непрекъснато абоката и вбесявала персонала в медицинското заведение.

Николета Лозанова се радвала на завидно количество кърма, но не искала да кърми. Честото кърмене я уморявало и тя поискала медикаменти за спиране на кърмата. Звездната мама не искала да си развали формата на гърдите, а и нямала желание да кърми по график.

Моделката и бебето й трябваше да напуснат болницата още вчера, но заради възпалителния процес лекарите решиха да я задържат още малко, пише “Монитор”.

Таткото се върна в Италия скоро след раждането заради ангажименти с клубния си тим. Щастливият дядо на Никол поел ангажимента да следи състоянието на снаха си и да помага с каквото може.


Подобни статии:

Дженифър Лопес се променя след развод
Лейди Гага - потресаващ стайлинг
Снежни клюки:Звездни почивки в Аспен
Според лунния календар 1 май е подходящ за .....

Напиши коментар