Николета Лозанова няма да кърми малката Никол


Николета Лозанова има тежка инфекция от секциото, която лекарите в столичната „Света София” се опитват да овладеят с антибиотици. Въпреки луксозния апартамент, в който е настанена известната пациентка, Лозанова се депресирала да ходи от стая в стая. Искала да бъде изписана по възможно най-бързия начин и дори си стегнала багажа. Опитът й за бягство обаче бил осуетен на време, тъй като младата майка и бебето не били готови да напуснат престижната клиника.

Плеймейтката настоявала да не й слагат системи и да я пуснат да и ходи. Тя сваляла непрекъснато абоката и вбесявала персонала в медицинското заведение.

Николета Лозанова се радвала на завидно количество кърма, но не искала да кърми. Честото кърмене я уморявало и тя поискала медикаменти за спиране на кърмата. Звездната мама не искала да си развали формата на гърдите, а и нямала желание да кърми по график.

Моделката и бебето й трябваше да напуснат болницата още вчера, но заради възпалителния процес лекарите решиха да я задържат още малко, пише “Монитор”.

Таткото се върна в Италия скоро след раждането заради ангажименти с клубния си тим. Щастливият дядо на Никол поел ангажимента да следи състоянието на снаха си и да помага с каквото може.


Подобни статии:

Новата съпруга на Брус Уилис го ревнува от Деми Мур
Дженифър Лопес се отървава от даровете на бившият си съпруг
Скандал разтресе конкурса Мис България
Бионсе подари на мъжа си самолет

Напиши коментар