Как Динко Динев не можа да се примири със стайлинга на Мария


За първи път плейбоят от Свети Влас се разделя с  жена до себе си  преди да е намерил нова.Всъщност един от най- крупните бизнесмени у нас  бил вбесен от повърхностната  плеймейтката

Златотърсачката Мария, която успя да роди шестото дете на почетния консул на Грузия в Бургас Динко Динев, е била принудена да напусне семейното жилище в Свети Влас след поредната й крайно неприятна изцепка по време на официална вечеря в израелската столица Тел Авив. Всъщност няколко електронни издания писаха, че плеймейтката е прибрала  и последните си вещи  от луксозната им къща край морето и си е заминала обратно за столицата. А злите езици твърдят , че строителният предприемач, не й бил  дал  и пукната пара. На нейно име нищо няма да бъде прехвърлено – нито къща, нито кола. Тя ще се установи в апартамент, собственост на Динко Динев – в едно от многобройните му непродадени жилища, построени по времето на строителния бум в столицата. Кола не й е предоставена. Красавицата ще получава и по 1000 лева издръжка за детето, което му роди. Между другото – Динев се грижи по най-добрия начин за наследниците си и със сигурност като поотрасне и то – шестото му дете, той ще му даде солидно образование.

Според слухове , които се носят из медийното пространство дипломатът имал тръпка към фолкпевачка Мария Петрова, това обаче сега за сега са само писания. В момента той живее сам на Свети Влас. Чашата на търпението на най-богатия човек в Несебърския залив преляла по време на пътуване до Израел в средата на март.

Но какво всъщност се е случило?След кратък престой в ултрафамозния курорт Ейлат на Червено море, той рискувал да се появи с нея на официална вечеря в столицата Тел Авив. Красавицата се появила с тоалет, който шокирал домакините – циците отвън, а под дантелата на полата прозирали прашките. Върхът на гафа й обаче било традиционно непукисткото й поведение – тя не обелила нито дума с никого, а лицето й изразявало свещена простота. Динев едва изчакал края на вечерята и още на изхода й казал, че приключва авантюрата – да се маха от погледа му.

„Динко никога не е сключвал брак и с четирите си жени,  нито една от трите обаче не беше толкова елементарна, колкото е Мария, изобщо не се учудвам, че всичко е приключило, истината е, че друга любов в момента няма“, каза един от най-доверените му хора.

Припомняме, че Динко Динев изостави  предишната си жена именно заради амбициозната Мария Цветкова. Той й бе подарил луксозно возило и я засипваше с куп други подаръци. Само няколко месеца след това плеймейтката, която красеше кориците на списанията с голо дупе и цици, вече беше бременна.

Според други слухове обаче  Мария е собственичка на  минимум 1 милион от раздялата си с бургаския бизнесмен Динко Динев.Все пак плеймейтката му роди син ,  когото кръсти на Йордан Динев – брата на Динко. Каква е истината ,казано честно, всички ние може само да гадаем.Едва ли, които и да е от двамата екс-влюбени ще сподели публично.Един е неоспоримият факт – Динко Диневотново е свободен мъж!Няма да е за дълго според мен, а според вас?Каквото и да си говорим в България златотърсачки дал бог!


Подобни статии:

В САЩ избраха жена на годината
Новогодишни клюки:Лейди Гага обяви настъпването на 2012 г.
Днес своя рожден ден празнува Виктория Бекъм
Брад Пит и Анджелина Джоли си казват "Да" на 11 август във Франция

2 коментара

  1. нел каза:

    На кого му пука???

  2. рени каза:

    И той като Коко Динев се е отдал на масово осеменяване-явно много за ценен и велик се мисли!!!

Напиши коментар