Изписаха Николета Лозанова


Пускам те, вече от теб зависи, когато решиш – вземате бебето и с Валери си тръгвате!“, такива били думите на д-р Иво Тодоров.

Веднъж чула тези думи, Николета набързо си стегнала багажа и заедно с Валери се изнесли от болничното заведение. Някои от лекарите не били съгласни с това решение на плеймейтката, но тя се заинатила – искала да бъде с мъжа си за празниците.

Бебето Никол реши да се роди още на първи април, с което изненада цялата рода. Извънредни полети и пътувания от Пловдив, Лясковец и други точки на страната предизвика неочакваното раждане на плеймейтката.

Бащата се върна в отпуск по бащинство, за да наглежда Николета. Младата майка била с анемия още преди раждането, което наложило и по-продължителния й престой в болницата. Валери се държал като типичен млад баща – търчал до лафката за принцеси, наставлявал булката си да си изяжда порцията и оставал да преспи в стаята с родилката.

В началото наистина се обсъждала възможността да прелеят кръв на анемичната Николета, за да се възстанови по-бързо, но заедно с Валери решили да продължат болничното лечение и да не форсират нещата.

Така единствените спорове, които се породили били за пълноценното хранене. Николета все още си въобразявала, че трябва се ограничава, сякаш й предстои фотосесия, докато в момента най-важното било да си набави нужните витамини и калории.

„Жената е в движение, настоява да бъде изписана, но ние имаме желание да остане поне още няколко дни“, каза пред БЛИЦ малко преди изписването д-р Валентина Григорова, началник на родилното отделение.

Докторите решили да не спорят с упоритата Николета и я изпратили със заръка да пие редовно витамините и съдържащите желязо препарати, да не вдига тежко и да си доспива.

Ако трябва да коментирам цялата тази информация, бих казала „Разбирам, Николета, кой не иска да си бъде в къщи за празниците, особенно една родилка, при която бушуват хормони от всякакъв тип“.

Пожелаваме на младата майка, бързо възстановяване!

 


Подобни статии:

Банските на Triumph
Софи Маринова се натрови дни преди финала на Евровизия
Брад Пит за новия си гангстерски филм "Killing Them Softly"
10 милиона паунда за Принц Уилям на рождения му ден

Напиши коментар