Модният диктатор Миропа Кьосева дирижира фотосесията „Мръсен Хазарт“


Черно-бяла фотосесия бе заснета от моделите на MSA MODEL GROUP Благоевград преди броени дни с провокативното име „Мръсен Хазарт“.
Зад кадър стоят имената на   младия фотограф Николай Сливков по известен с прозвището Nick McLaren -студент в Югозападния Университет,грима  на СПА „Хармония“––Славина Дончева и модна къща „Принцеса“.
Домакин на стилната фотосесия  е бляскавото казино „ЕЛДОРАДО“,където като концепция интериора допълни истинската си същност.
Идейния проект е изцяло на неуморимата дама Миропа Кьосева и  ще влезе в автобиографичната и книга с подобно заглавие.Страст,интрига и герои с истинските имена ще бъдат героите от живота й,обграждали я с хазартни страсти,лицемерие и тези които я караха да се чувства силна и борбена.
Във фотосесията се срещат две поколения модели от Мис „Благоевград-2006“ до нови модели ,които тепърва ще усетят трудности и борба за подиум.Издавам само първите две заглавия на четрилогията.Втората сесия е „Необуздана страст“.
Снимките са на различни локации в Благоевград,София и зад граница.И всяка една сесия ще бъде част от житейския път извървян в годините на авторката на книгата и президент на агенцията.Няма да липсват и сесиите през годините на събития и хроники.За сега сега Кьосева е подбрала няколко работни  заглавия,които в последния момент ще избере най-подходящото.

Подобни статии:

Любов и влюбване - две толкова различни понятия
КЛЮКИ:"Алфонсото" на Дженифър Лопес опровергава слуховете
Как се стигна до тук?:Продава ме децата си на английски педофили
Бионсе:свали 27 килограма за първия концерт след раждането

Напиши коментар