Ключът към щастието


За щастие спете от лявата страна на леглото!
Ключът към по-щастлив живот без стрес е да се спи от лявата страна на леглото, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания по поръчка на хотелската верига „Premier Inn“.
Авторите на проучването са установили, че хората, които спят от лявата страна на леглото са по-жизнерадостни и позитивни. Една четвърт от тях споделят, че животът им се струва прекрасен, в сравнение с едва 18-те процента от спящите от дясната страна, които имат същата нагласа.
Хората, които спят отляво на кревата, освен това се справят по-добре с натоварването и стреса в службата, по-щастливи са в работата си, макар да печелят по-малко, и са по-спокойни в кризисни моменти от партньорите си. За разлика от тях спящите от дясната страна често се събуждат сутрин в лошо настроение.
Десет процента от тях споделят, че мразят работата си. Заради приповдигнатото настроение, в което се събуждат, повечето от хората, които спят от лявата страна на леглото, не желаят да я отстъпват на партньорите си.
Три четвърти от анкетираните признават, че толкова са свикнали да спят по определен начин, че им се струва странно да го променят, а ако все пак се случи, това се отразява негативно на настроението им.


Подобни статии:

Страхотната модна колекция: CHANEL - есен 2011
Колекция обувки - пролет 2012 от D&G, Diego Dolcini и Chrissie Morris
МОДА:Изненадата на Седмицата на Модата в Париж 2012 - Stephane Rolland
По стъпките на Седмицата на модата: обувки пролет-лято 2013

Напиши коментар