С усет към правилният грим


Има продукти, които винаги трябва да имате, за да бъдете ослепителни, без значение дали са по нови формули, или от последните колекции. Това се отнася както за модните находки в гардероба ви, така и за козметиката, която използвате.
Коректорът като изискано бельо

Може и да би се струваме старомодни, но няма нищо по-хубаво от красивите боксери, които прикриват някои несъвършенства на дупето ви. Освен това под елегантна рокля винаги трябва да имате своето скрито оръжие.

Спиралата като бижу

Блясъкът на скъпоценните камъни може да усетите и със спирала, която е направила миглите ви дълги, обемни и плътни. Все пак погледът е важен в играта на съблазняване. Тогава нямате нужда дори от бижута.

Розовата палитра за грим като чанта

Някои цветове носят свежестта и то­нуса, от които се нуждаем, особено ко­гато ни е налегнала пролетната умора. Подобно на чанта в ярък нюанс, която освежава визията, така розовата пали­тра за грим (без значение дали ще сложи­те малко по скулите, върху клепача и на устните) ще направи бледата кожа по-бляскава. При тъмна кожа, задължител­но използвайте по-прасковени тонове.

Фон дьо тенът като тренчкот

Подходящият тренч придава прекрасен завършек на пролетната визия. Несъмне­но искате това и за кожата на лицето си – без неравномерности, без петна, перфектен тен. Но да откриете правил­ната текстура фон дьо тен за вашето лице е подобно Аа това да попаднете на идеалния тренч. Нужен е подходящ силу­ет, удобна материя и най-вече цвят, кой­то ви подхожда.

Червеното червило като обувки на висок ток

Сигурно се чувствате секси, само докато гледате обувки на Кристиан Лубутен, кои­то разпознаваме по червената подметка. Не всеки обаче може да си позволи да ги има. Затова пък може да си осигурите по­добно усещане с ярко червено червило.

Черната очна линия като малка черна рокля

Тънка черна линия върху горния клепач – секси и стилно, точно като малката черна рокля.

През деня може да я нанасяте дискретно в основата на миглите, а вечер да подсилите линията, като я увеличите към външния ъгъл, за да се получи т.нар. котешко око.

Ружът като топ

Харесваме това, че както гримът по лицето, така дрехите, могат да показват само вашите предимства и да прикриват недостатъците. Може да нямате изобилия от палитри сенки за ЕЗ очи или червила, но бронзираща пудра или руж трябва да имате винаги. Благодарение на тях ще скулптирате лицето си по ваш избор, но без м да се налага да прекалявате с количеството.

Моливът за очи в телесен цвят като бяла риза

Класическата бяла риза винаги ни спасява, когато не знаем какво да облечем на делова среща. С точ­ния размер и комбинация, вие се чувствате еле­гантни. Това се отнася и за светлия молив, който озарява погледа. Използвайте го за водната линия на клепача. Така се създава илюзия за по-големи очи.

Моливът за вежди като колан

Продуктите за вежди дават онази финална нотка на завършеност, както е с колана в един аутфит. Няма значение дали ще заложите на молив, пудра или сенки, важно е да подсилите веждите си. Все пак този сезон плътната форма продължава да държи лидерски позиции сред тенденциите.

Хидратиращияш крем като повдигащ сутиен

Така както повдигащият сутиен винаги ще ви помогне да се чувствате с едни гърди напред, ежедневният крем е незаменим сьюзник, за да усещате кожата си винаги гладка, стегната и мека.

 


Подобни статии:

Канони за женска красота
Мода 2012 - Жан Пол Гутие
Седмица на модата в Париж: Chanel
Сицилианското приключение на топмодел и фотограф

Напиши коментар