Как се стигна до тук?:Продава ме децата си на английски педофили


Родителите на двете момчета, с които е блудствал задържаният вчера във Велико Търново 63-годишен англичанин, вече са на свобода. От прокуратурата обясниха, че нямало достатъчно доказателства те да са търгували с децата си.

Въпреки че всичките им съседи твърдят обратното, родителите упорито отричат да са знаели за сексуалния тормоз. Оправдават се, че голямото им – 12-годишно момче, било преводач на англичанина.

„По тоз въпрос никога не са споделяли с нас. Аз съм ги питала като родител – Дамяне, има ли нещо таквоз – „Няма“, вика и на мене ти си луда и как може да ми каже на мене детето такива глупости, било го е срам сигурно“, запелтечи пред БНТ майката Севда.

Категорично доказано е обаче, че английският перверзник е плащал битовите разходи на безработните родители, купувал е подаръци на момчетата и ги е вземал през почивните и празничните дни във Велико Търново, където живеел. Наскоро купил на семейството къща в по-близкото до града село Водолей.

„Разбрахме как е станало, предадохме англичанина на полицията и ту всичко полицията какото… Ние го предадохме, да“, закле се бащата Румен. В крайна сметка се оказа, че той лъже, тъй като от прокуратурата отрекоха категорично твърдението му.

Той и майката обаче настояват да си приберат децата, които бяха настанени в столичен дом. „Ще се мъчим да си изкараме децата. Той да си върви по пътя, откъдето е дошъл. Ще видим… Ще го дадем на съд ли, какво ще стане…“

Мярката за неотклонение на 63-годишния англичанин ще се гледа в съда на 2 май, а дотогава той остава зад решетките. Ако обвиненията срещу него бъдат доказани, го грозят до 12 години затвор.


Подобни статии:

Клюки:Бритни Спиърс и Джейсън Травик се сгодиха
КЛЮКИ:Ванеса Паради отрече слуховете за раздялата с Джони Деп
Моника Белучи в списание The Hunger
Петко Димитров с ново гадже след раздялата си с Ели Гигова

1 коментар

  1. Mанго каза:

    Абе да си ги взима англичанинът тез мангалчета в Англия! Тук си имаме достатъчно други… Пак ще се размножат.

Напиши коментар