Новата „Мис България“ се казва Ина Манчева


Мис България за 2012 година се казва Ина Манчева. Ина ще представя страната ни на престижния конкурс „Мис Свят“. След нея в челната тройка останаха Габиела Василева и Паула Колецова.

12-те финалистки дефилираха на пищна церемония, която беше съпътствана от много танци, мултимедиа, музика, популярни гости и специални ефекти. За атмосферата допринесоха Орлин Павлов, Рут Колева и британската певица Моник Лоренс.

При избора си на най-красива жена в България журито взе под внимание и вота на публиката, като миска тази година стана фаворитката на зрителите. Наградите, които получи победителката в конкурса, са лек автомобил, договор с козметична компания, договор с мобилен оператор и др.

Ина Манчева е едва на 17 г. Живяла е в Америка, но сега идва от Враца, където учи в Природо-математическата гимназия. През 2009 г. е избрана за номер 1 в конкурса „Мис ПМГ Враца“. Мечтата на Ина е да постигне съвършенство.

Да представя страната ни престижния конкурс „Супер модел континентал“ журито избрада отиде момичето, отличило се с най-добри моделски качества – Красимира Гешева. Наградата на „Мерилин“ получи Габриела Василева.


Подобни статии:

Младият Холивуд на "Небесното парти " Art of Elysium
Звездни клюки:Риана е на почивка на Хавай и още......
Модните клюки:Гуинет Полтроу за Harpers Bazaar
Новата страст на Димитър Бербатов:Bentley Continental GT

Comments are closed.