Митьо Очите слага ръка върху бизнеса на Митко Пайнера


Лице номер 1 на родния ъндърграунд   Димитър Желязков-Митьо Очите  сериозно е решил да се превърне в мастит бизнесмен извън сивия сектор. За целта Митьо е решил   да превземе чалга бизнеса и да измести  от него сегашния му бос Димитър Димитров-Митко Пайнера, коментират пред наш ежедневник  приближени до бившия затворник.

Откакто е на свобода, Очите обмислял постоянно какъв бизнес да подхване, за да печели достатъчно „бели“ пари. Той бил категоричен пред аверите си, че няма никакво намерение да се захваща с криминална дейност отново, за да не влиза отново в затвора. Заради това и планирал нови начинания – да привлече млади певици, да продуцира издаването на албуми, клипове и провеждането на концерти. Признатият от съда за наркобос обаче нямало да се показва директно като собственик и управител на целия бизнес, а ще щял да използва наети мениджъри. На по-следващ етап Очите смятал да атакува директно певиците на „Пайнер“ с по-примамливи предложения. По този начин той искал да обезкърви бизнеса на Пайнера и да го изхвърли от пазара. Освен певици, в новото студио на Очите щели да бъдат привлечени и композитори, поети, компютърни специалисти и талантливи тв режисьори.

Проектът бил във фаза предварително планиране и се очаква да бъде реализиран до края на годината. Намерението на Митьо Очите е да сключи договор с най-малко 50 изпълнители и изпълнителки, а след това да започне да предлага продукцията си по местните кръчми. В Бургас, Несебър, Поморие и Созопол през лятото работят над 400 заведения, като поне половината от тях предлагат и жива музика.

 


Подобни статии:

Клюки от Холивуд:Блестящият живот на известните
Топ 10 на най - красивите бюстове в Холивуд
Краси Радков евентуалния заместник на Маги Халваджиян в „България търси талант”!
Най-добрият ММА боец на България Благой Иванов-Багата проговори!

Напиши коментар