Поли Генова и Рафи Богосян гаджета?


24-годишната певица Поли Генова има нов приятел, който е 5 години по-малък от нея. Оказа се, че това съвсем не е някое случайно момче, а победителят от българския X Factor Рафи Бохосян, който преди време беше заявил в интервю, че е девствен.

Миналогодишната ни представителка на „Евровизия“ хвана под ръка 19-годишния тийнейджър на светско парти, с което подсили още повече клюката, че между двамата се случва нещо вълнуващо, предадe в. Монитор.

Докато дефилираха на червения килим, порасналата възпитаничка на детска формация „Бон-бон гърл” стърчеше с една глава над родения в Бургас арменец. Това предизвика хапливи коментари от страна на сеирджиите.

Всъщност певците са един ръст височина, но за вечерта Поли се беше качила на обувки с огромен ток. „Хвани си кака да те отрака“, обсъждаха връзката им техни колеги.

Младите изпълнители обаче отказаха да разкрият какви са взаимоотношенията им, като уж с учудване попитаха, „Не е ли възможно да има приятелство между колеги?“. Някои предположиха, че талантите възнамеряват да запишат общ дует и в това всъщност се корени връзката им. Запознати обаче разказаха как Поли атакувала постоянно Рафи с SMS-и, които били доста палави и предизвикателни.


Подобни статии:

Клюки и новости за звездите
Новият албум на Мадона се провали тотално
Карл Лагерфелд се снима в клип на Snoop Dogg
Софи Маринова:повече от достойно представяне на "Евровизия"

Напиши коментар