Почина вдовицата на покойния бизнесмен Михаил Михов – Бирата


Ева Михова, вдовицата на починалия в хотел край Правец преди повече от година бизнесмен Михаил Михов – Бирата, е починала внезапно днес.Новината бе съобщена  буквално преди  минути от  Агенция Блиц.

Въпреки че на този етап не са оповестени причините, довели до кончината на вдовицата, знае се едно – смъртта е настъпила внезапно без преди това Михова да се е оплаквала от каквито и да било здравословни проблеми.

Информацията за мистериозната смърт на наследницата на Бирата е потвърдена и от нейни близки, които допълват, че по всяка вероятност сбогуването с Ева и погребението й ще се проведе в събота. Причините за това, поне според първоначалната информация, са две. От една страна, близките й искат да бъде проведена щателна аутопсия на тялото на Ева Михова. От друга, да се даде време на синът й Пламен да се прибере в България.

Пламен, който е дете на починалата жена от първия й брак, живее в Англия. Едва днес му е съобщена скръбната вест, поради което му е необходимо време да се прибере в България.

От Агенция Блиц припомнят, че в последното си интервю Ева Михова  сподели, че е била окрадена от братовчедка на Бирата. Това нанесло пореден удар върху без това разклатената й психика.


Подобни статии:

Звездни Клюки:Дженифър Лопес и Марк Антъни: Войната продължава
Предаването на Гала слиза от екран, но защо?
Адресът на Дядо Коледа
Роберто Кавали:когато лукса е ежедневие

Напиши коментар