Исландска сензация за красота от Асдис Ран


Вечната младост е издигната в култ още през 30те години на миналия век. От зараждането на златната ера в Холивуд до днес, единствено звездните лица за подражание се менят. Тенденциите винаги са повелявали – задължителната сияйна кожа. Всички помнят съвършеното лице на актрисата Грейс Кели, която по-късно порази с красотата си дори принца на Монако. Изваяните скули на епичната Грета Гарбо са подлудявали не само кино маниаците, но и десетките режисьори, влюбени в нея. От тогава до днес – жените просто не могат да си позволят да остареят, като използват всякакви начини и не жалят средства, за да постигнат целта си.

Разкрита е тайната за вечна младост и красота на исландската ледена кралица – Асдис Ран,разкриха от ПРофайл.

Директно от Исландия идва не само една от най-обсъжданите дами в родния хай лайф,  но и последните тенденции в грижата за кожата с клетъчен активатор, създаден в растение.

Винаги сме свързвали пейзажа в Исландия със синя лагуна, плажове  с черен пясък и праисторически гейзери. Малката й територия е събрала на едно място завиден брой природни дадености.

Почитателите на натуралния начин на живот, могат да добавят ново чудо към списъка с исландски богатства – фонтанът на младостта. Най-интересното е, че козметичната концепция съдържа съставката – епидермален фактор на растеж, която печели на откривателите си Нобелова награда за медицина. ДНК изследването на растението ечемик е ключът на новото био-чудо. Само в Клуб Нюз по Нова тв ще се запознаете с любопитни факти за биоефект козметиката и новите технологии в света на красотата. Бъдете слънчеви, уверени и се грижете за вашата кожа – всеки ден!

 

 


Подобни статии:

Дизайнера на Сара Джесика Паркър:Philip Treacy- в света на шапките и обувките
Как да бъдем модерни този сезон
Прощалното парти на "Доктор Хаус"
Честит рожден ден на Моника Белучи

Напиши коментар