Какво крие Ирина Сарачинова?


Според слуховете откраднатия лаптоп на Ирина Сарачинова имало голи снимки и еротични клипчета.До колко това е вярно, знае само самата тя  и само времето ще покаже до колко верни са тези слухове, който и да е откраднал лаптопа ще гледа да изкара някои лев от това.Един е безпорния  факт за сега обаче, водещата отчаяно искала да си го върне обратно, за да не станат кадрите публично достояние.

Припомняме ви , че миналата събота нагли крадци нахлуха в жилището, където живее Ирина с двете си деца и Иван и ги обраха, докато спят. Апашите задигнаха таблета на Иван и двата лаптопа на Ирина, джиесем, дамска чанта и пари.

Ирина полудя от притеснение, защото в лаптопа й имало важни снимки.

Моля крадците да върнат поне таблета и стария лаптоп. За новия няма проблеми, но в стария са снимките на моя живот. Там е всичко, което съм писала, откакто съм водеща„, призова Ирина в телефонен разговор с колегите си от „Почивна станция“.

Какво точно има в лаптопа  тепърва предстои да разберем, най- вероятно в нета скоро ще се появят снимките.А, знае ли човек, докъде достигат възможностите на Иван….


Подобни статии:

Модел от Варна засне еротична фото сесия при минусови температури
Кейт Мидълтън, кралица Елизабет II и Камила Паркър-Боулс в Fortnum & Mason
Преслава се стопи до неузнаваемост
54-годишната Шарън Стоун показва тяло по бански

Напиши коментар