Херцогиня Катрин: прекалено консервативна при избора на обувки


Стила на  херцогиня Катрин многократно е  бил критикуван  от дизайнерите.Вивиан Уестууд  например,  винаги е твърдяла , че имиджа на обичаната съпруга на  принц Уилям  е меко казано на  „обикновена жена.“Сега визията на  на херцогинята е привлякла вниманието на дизайнер на обувки Николас Киркууд.Всъщност самата  Катрин досега не е обърнала кой знае какво внимание на творчеството му, затова  предприемчивия  Киркууд реши да вземе нещата в свой ръце.

Хубаво би било, ако тя да  носеше (моите) обувки. Според мен дукесата избира  твърде много „, улични“ неща.Знам, че тя се опитва да бъде демократичен, но  не разбирам как можеш да носиш ЛК Бенет. Е да, понякога може да се види в обувки от марки като Маккуин.Мисля си:Та нали тя е принцеса, би трябвало да се държи по съответния начин, носейки подобаващи обувки, по-често.“

Апропо, не е изненадващо,че Киркууд, известен със своите гениални модели, не е сред фаворитите на Катрин, която обикновено показва  предпочитание към класиката, и е склонна  по-скоро към  консерватизма. Типичните клиенти на този дизайнер са  по-скоро, Сара Джесика Паркър и Бионсе, койт нямат нищо  против да експериментират с неговия стил.

Но както и да е,  съгласни ли сте с факта , че Катрин не избира най-успешните  обувки?

 

 


Подобни статии:

Prada Resort 2012
КЛЮКИ: Хайди Клум и Сийл се развеждат
КЛЮКИ:Виктория и Харпър на летището в Лос Анджелис
Бременната Ким Кардашиан силно напълня

Напиши коментар