Дарина Гиздова стана Модел на годината


22 годишната Дарина Гиздова от София грабна голямата награда – Модел на годината на FH 1 Agency сред оспорвана надпревара на 14 претендетки за титлата, съобщиха от ПРофайл.

Миналогодишната победителка Мери Оморие връчи ленатата на победителката. Дарина е зодия Риби, учи бизнес администрация. С мода се занимава от 16 годишна. 4 години тренира карате за собствено удоволствие.

Спортът й дава увереност и сили да се чуства независима и свободна. „Модел на годината” е една от финалистките на реалити формата „Милионер търси съпруга”.

За Христо Сираков тя споделя впечатленията си: Много забавен и голям купонджия е! Ценител на женската красота. Ицо е човек,който обича в живота му да има винаги тръпка. Радвам се, че не бях избрана да бъда негова съпруга!

Красавицата Дарина Гиздова не иска да бъде богата чрез бъдещия си съпруг, а иска да има достатъчно, за да се чувства добре. „Явих се, за да спечеля!” отговаря тя на въпрос на медиите, защо се яви да участва на конкурса.

Славена Вътова бе водещ на конкурса, на който присъстваха топмоделът от Исландия Асдис Ран, Антония Петрова – Мис България, дизайнерките Милена Цончева и Вяра Георгиева, Ники Манолов, Мартин Иванов – Мистър София 2011, Даниела Георгу – представител на исландската козметична марка за България и лайфстайл специалиста Наско Лазаров.

 


Подобни статии:

Гледам те като в огледало: новите восъчни фигури на Джоли и Пит
Фенове намразиха Айшвария Рай заради наднорменото тегло
Вдъхновяващи цитати от филма "Кръстникът"
Ръка за ръка:Анджелина Джоли и Брат Пит вечеряха в Австралия

Напиши коментар