Месец след раждането Николета Лозанова по- красива от всякога


Ето как изглежда Николета Лозанова само месец след раждането

Плеймейтката Николета Лозанова, вече Божинова, срази всичките си недоброжелатели, като пусна в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук снимки, на които изглежда повече от зашеметяващо, след като само преди около месец даде живот на първородната си дъщеря.

От фотосите, които се радват на особена популярност онлайн, си личи, че красавицата вече е загубила голяма част от килограмите, които качва всяка жена по време на деветте месеца износване. Тя изглежда повече от зашеметяващо, лицето й сияе, а кожата е с приятен златист тен.

Снимките на Николета, а и на съпруга й Валери Божинов, са правени на плажа – на кой точно плаж обаче тя не желае да уточни, като предположенията са между родното Черноморие и между плажовете на Лече, Италия.

Роклята, преливаща от цветове, с която плеймейтката позира усмихната и щастлива, допълва по уникален начин доброто настроение, което се носи от снимките на двамата млади и влюбени родители. А обстоятелството, че се снимат сами, издава желанието им да се отдадат на любовта си – явно нямат нужда от чужда компания, само и единствено един от друг.

Според злите езици, да, Николета наистина изглежда добре, но каква е цената за това?! Дали обаче желанието й да влезе час по-скоро във форма няма да навреди на малката Никол, ако кърмата на майка й секне?!

 

 

 


Подобни статии:

София "на крака" в града на тепетата
Звездни клюки:Играй като Бекъм!
Анджелина Джоли посети сирийски бежанци в Йордания
Какво да правим, ако мъжа ни се увлича по най-добрата ни приятелка

Напиши коментар