Готова ли е Преслава да се ожени за Жоро Бирмата?


Преслава няма никакво намерение да минава под венчило с приятеля си Жоро Малката Бирма. Певицата е заедно с милионерчето наследник на един от близките до ВИС-2 магураджии, който е носител на оригиналния прякор Бирмата.

„В даден период нещата просто се подреждат и не се налага да кроиш планове нито за брак, нито за дете – просто се случва“, казва пред Блясък Преслава. „Аз мисля, че всичко е въпрос на обстоятелства и най-вече на чувства“,допълва още  певицата.

Тя опровергава и слуховете, че е на нож с бъдещата си свекърва Лидия. Преслава дори се не спести суперлативи по адрес на на родителката на гаджето си. „Тя е уникален човек, никога не съм усещала негативно отношение от нейна страна. Страшно много я харесвам и ако  трябва да говоря за нея, ще кажа само суперлативи„, категорична е чалгаджийката.

Размяната на комплименти обаче продължават, след като Лидия споделя, че не е от майките, които ревнуват децата си. „Обичам Жоро и ми е кеф, че на него му е добре. Нямам какво да деля с Преслава, тя е много земен човек и впечатленията ми от нея са прекрасни“, споделя майката на милионерския син.

 

 

 


Подобни статии:

Звездните клюки
Поли Генова и Рафи Богосян гаджета?
Невероятно но факт:Имаме си нова Мис България 2012
Златен iphone 4S - уникат за Виктория Бекъм

Напиши коментар