Благой Иванов – Багата проходи


Благой Иванов – Багата е направил първите си крачки, след като дълго време беше прикован към болничното легло. Той все още се намира в интензивното отделение на “Пирогов”, но има видимо подобрение. Приятелите му всеки ден се събират пред болницата, за да разберат как е Благой. Според адвокатката на самбиста всеки би искал такива верни приятели. Никой от обаче не мисли за отмъщение, както се твърди в пресата.

Адвокатката на Даниел Стефанов – Дъмпела коментира, че не е изключено приятели на Багата да посегнат на клиента й или някой да му подхвърли нещо. Защитничката намекна, че бащата на Благой, който е служител на ГДБОП, влияе на хода на разследването. Всичко това беше опровергано категорично от адвокатката на Благой – Екатерина Димитрова: “Ще подведем под отговорност изразилите подобни твърдения и онези, които ги тиражират в пресата. Те целят да се внуши на обществото, че разследването е опорочено от самото начало. Човек дори се пита кой в крайна сметка е жертвата. Благой е спортист и то от най-висока класа.”

Не е вярно, че приятелите на Багата са се отказали от показанията си, уличаващи Дъмпела като извършител на престъплението, казва още адвокатката на боеца от ММА.


Подобни статии:

Рожденникът:Днес големият Георги Калоянчев навърша 87 години
"Оскар" 2012: афтърпартито на Vanity Fair
Ким Кардашиан е събралa колекция от обувки на Christian Louboutin
Новият български патриарх е Неофит

Напиши коментар