Николета Лозанова и малката Никол ще живеят в Италия


Оказа се, че снимките, които семейство Божинови публикуваха преди няколко дни не са просто фотографии от кратка почивка, а първите от съвместното съжителство на двамата в Италия.

Николета заминала за Италия заедно с малката си дъщеричка, като там вече я очаквала чисто нова къща, осигурена от съпруга й Валери.

Таткото бил на седмото небе, че двете любими жени в живота му са с него в Лече. Той не се откъсва от стаята на дъщеря си и се опитва да навакса отсъствието си на 1 април, когато Никол проплака в столичната I АГ „Света София”, писа в. „Монитор“.

Валери беше обещал на съпругата си да държи ръката й по време на раждането, но нетърпеливата Никол реши да изненада родителите си, като се появи на бял свят цяла седмица по-рано.

След раждането Николета стояла в България, само защото изчаквала поръчаното обзавеждане да пристигне в новия й дом на Ботуша. От родината тя е взела бавачка за малката си дъщеря. Лозанова настоявала помощницата да е българка, за да общува лесно с нея. Тя дълго търсила подходящата жена, която да се грижи за бебето. Допитвала се до приятелки, които вече са имали вземане-даване с бавачки.

Николета лично препитвала дамите, които искали да поемат грижата за момиченцето й. Одобрената жена ще живее на квартира под наем близо до дома на футболиста и половинката му. Валери пък направил романтично посрещане на Николета и Никол. Той им подарил уикенд в луксозния курорт на Италианската Ривиера Портофино.

 


Подобни статии:

Снимки на създателят на Facebook "лъснаха" в социалната мрежа
Исландска сензация за красота от Асдис Ран
Фенове намразиха Айшвария Рай заради наднорменото тегло
Честит рожден ден на Бойко Борисов

Напиши коментар