Предаването на Гала слиза от екран, но защо?


Нова тв ще излъчва предварително заснети предавания на „На кафе”

На привържениците на „На кафе” по Нова тв им остава още малко време да се наслаждават на предаването.

Водещата на предиобедното предаване на Нова тв – Гала вече снима последните му издания.
Истината обаче е, че „На кафе” слиза от екран заради споразумение между звездата на Нова и продуцентите на предаването за по-дълга лятна почивка, от която водещата имала огромна нужда.

За разлика от предишни години, когато Гала излизаше в отпуск доста късно и работеше до последно, тази година ще мине на летен режим още в началото на юни. Продуцентите на предаването са й обещали дълга отпуска до края на август, на която Гала вече е нетърпелива да се наслади.

Водещата споделя, че записва последните предавания с последни сили, тъй като е изтощена до краен предел от дългия телевизионен маратон.
Ние самите неведнъж сме ставали свидетели, в които Гала е била на работното си място макар и болна с висока температура или друг здравословен проблем.

По време на дългата ваканция, Нова тв ще излъчва предварително заснети предавания на „На кафе” или пък записи от интересни гостувания, за които не е останало ефирно време да бъдат излъчени.

Времето на тримесечната отпуска вече е разпределено – част от почивката си Гала ще изкара по родното Черноморие. Планувани са и няколко пътешествия зад граница. Близки до нея твърдят, че по време на първия месец от отпуска, русата водеща ще се отдаде на романтични почивки с любимия си Стефан, тъй като Мари все още ще бъде на училище и това я „връзва” в София. Вероятно обаче по-късно тя също ще отмаря с него и с майка си.


Подобни статии:

Звездни клюки: Наоми Кембъл убеди Владислав Доронин да зареже жена си
Николета Лозанова ражда на 5 април в присъствието на Валери Божинов
Благой Иванов – Багата проходи
10 милиона паунда за Принц Уилям на рождения му ден

Напиши коментар