Банските на Triumph


Плажната колекция на Триумф за лято 2012 ни предоставя възможност за ново самочувствие и подчертано индивидуален стил повече отвсякога.

Мултифункционалните модели крият по няколко плажни визии, а цветовете са ярки – в тон с последните модни тенденции. Десените съчетават етно елементи, стилизирани геометрични фигури и леопардов принт в нестандартни комбинации.

Новост в колекцията тази година са сериите бански костюми с оформящ ефект, които моделират фигурата. В зависимост от това кои от женствените извивки на тялото си искате да подчертаете и кои да оптимизирате, вие можете да избирате от моделите на Shape Aqua collection. Сериите 4-yr curves, М2М или sloggi swim също дават възможност за индивидуален избор и разнообразие – при всички тях горните и долни части са с отделни цени и могат да се съчетават според предпочитанията.

Друго предимство на банските костюми на модния гигант са различни възможности за носене – мултифункционални презрамки при горните части, шнурчета за регулиране на дълбочината на долните части и модели с две лица – така че купувайки един модел, вие всъщност ще можете да демонстрирате няколко плажни визии.

И да се чувствате като истинска звезда на плажа с микс от възможности да изглеждате страхотно! Triumph International е един от най-големите производители на бельо в света.Компанията е представена в повече от 120 страни със своите марки Triumph®, sloggi®, Valis?re® и HOM®. В Triumph работят повече от 36,500 служители, а годишният оборот възлиза на 2.2 милиарда швейцарски франка (2010).

 

 


Подобни статии:

Victoria's Secret :" Ангелското" афтър парти
Ralph Lauren - лято 2012
Последните звездни клюки в снимки
КЛЮКИ:Дженифър Лопес отпразнува "Свети Валентин" с новото си гадже

Напиши коментар