Уголемяване на бюста: най – желания подарък от абитуриентките


Почти 500 български абитуриентки са се подложили на хирургическа операция за уголемяване на бюста през последния месец, издават от асоциацията по козметична хирургия у нас. Основната причина за това е, че девойките искали да бъдат перфектни на бала си и с присъщия на младостта ентусиазъм жертвали пари и време, за да изглеждат като истински принцеси, та дори и само за една вечер.

Медиците са категорични, че поставянето на силиконови гърди непосредствено преди завършването не е нещо ново под слънцето. Тази практика се наблюдавала от години и тенденцията продължава да се запазва, въпреки лекия спад в броя на пациентите, заради икономическата криза. Не било нещо необичайно, момичета по на 19 – 20 години да си слагат силиконови цици, което правели най – вече поради желанието да изглеждат по – привлекателни.

Понякога младите жени прибягват до естетически интервенции, заради вроден недостатък като разлика в големината на гърдите, различни видове асиметрия на бюста, малформации на гръдния кош и други. Според специалистите, в тези случаи козметичните операции помагали на навлизащите в живота девойки,да се освободят от комплексите и ограниченията си. Други често срещани желания на момичетата са процедурите за оформяне и уголемяване на устните, както и липосукция.

Оказва се, че младежите не остават по – назад от съученичките си, в мераците си да изглеждат красиви. Младите юнаци най често искали да изправят носовете си, а доста често се подлагали и на операции за коригиране на стърчащи уши.

skandalno.net

 


Подобни статии:

Рожденникът на klukarkata:На днешният ден се е родил Франк Синатра
Аштън Къчър ще играе Стив Джобс във филма "Джобс"
Мадона си има ново гадже
Сина на Шакира и Пике стана на 1 годинка:трогателни снимки на бебето

Напиши коментар