Още една Мерилин: Мила Йовович в образа на Монро


Образа на Мерилин Монро продължава да вълнува фотографи, стилисти и редактори, този път с яркочервенo червило и перука се пробва  Мила Йовович – актриса се превърна в героиня на стилизираната  фотосесия  за последния брой на Madame Figaro.

Списанието ще бъде в продажба  точно по времето на  филмовия  фестивал в Кан, за чийто символ  тази година бе избрана легендарната блондинка.Снимките бяха поверени на  Отговаря за настроението снимки Елън фон Унверт.

Героинята на снимачната площадка, която наскоро навърши 36 години – възраст,на която Монро се е самоубила, каза, че не  вижда нищо общо  между нея  и Мерилин:

Освен, че както Мерилин така и аз  сме снимали за  Ричард Аведън, не мисля, че имаме нещо общо. Е, да и тя като мен първо е била модел и след това става актриса.

Тя (Мерилин Монро) е очерователна и пленителна ….Когато я виждате на екран, вие дори не се замисляте за всичките ужаси, които и се налага да преживее,Тя е била просто секс символ, блондинката от комедиите , а в действителност в нея е бил заключен огромен драматичен талант.

Днес не е задължително да се установиш като част от системата , за да реализираш себе си като актриса.В рамките на тези проекти, в които работя, аз намерих своята аудитория и ми се струва, че успях да потвърдя своето право на успех.“

Предлагаме на вас да прецените, колко убедителна е Йовович в ролята на главната секс – бомба на екрана?

 

 


Подобни статии:

Красота и мода:Най-модерните обувки есен-зима 2011-2012
Хелоуин- костюмите на звездите
Красиви и необичайни обувки - звезден фетиш
КЕЛВИН КЛАЙН

Напиши коментар