Водена от суеверия Софи Маринова се облече за финала на Евровизия


Много къса бяла рокля от естествена кожа. Деколтето е затворено, а ръкавите – дълги. Косата е вързана на конска опашка.

Ето така облечена пя на Американските музикални награди певицата Дженифър Лопес през ноември. Горе-долу по същия начин ще изглежда и Софи Маринова на сцената на Евровизия в Баку на 24 май.

Каква точно е роклята й обаче, засега знаят само тя и нейната нова дизайнерка Антония Йорданова. От суеверие Маринова не иска да покаже тоалета си. Със сигурност обаче ще е с големи обеци в златисто, масивен колан на талията и чисто бели кожени ботуши.
Цветът препраща към чистата любов, а в песента Love Unlimited тя пее точно за това.

Софи Маринова потегля за Баку днес, 10 дни преди самия конкурс, заради репетиции.
Софи обиколи няколко държави, пя в Европарламента, в Народното събрание, в американското посолство. Умората обаче не я разколеба и тя не отказа почти медийни изяви.

Певицата видимо се е повлияла от суеверия, въпреки че досега Софи никога нищо не е криела. тя обикновено споделя публично дори неща и от личния си живот.
Преди Евровизия тя смени дългогодишната си дизайнерка София Борисова, после се отказа от дуетите и се яви сама на конкурса, като преди това бе със Слави Трифонов, а после с Устата.

Почитателите на певицата още помнят злополучната сватбена рокля, с която тя се надяваше да се ожени за Дачо преди 3 години, с когото после се разделиха. С нея тя дефилира на няколко ревюта, но не можа да я облече за най-важното събитие – сватбата. Защото такава нямаше.

Същата рокля сега се търкаля в ателието на дизайнерката, а Софи я подари на новата Роксана – финалистката от „Гласът на България“, за сватбата й.

За българската Евровизия Маринова облече рокля на друга дизайнерка – Антония Йорданова. Повечето очакваха тя да блесне с нещо огнено и ярко, което да се връзва с любовта, за която пее на 12 езика в парчето си. Софи обаче предпочете син тоалет, доста изчистен и без пайети.

За Баку тя се довери на Антония Йорданова, но за другите прояви взе 5 различни костюми и рокли от София Борисова. Последната не крие, че за певицата най-подходящ тоалет в Баку е в червено. Това е почти задължително, защото Софи ще е сама на сцената, няма балет, няма и други ефекти и вниманието ще е изцяло върху изпълнителката. Другите предположения са, че с бледия тоалет зрителите ще слушат повече гласа й, вместо да гледат костюма.


Подобни статии:

Клюки:Том Круз танцува с дъщеря си
Клюки и мода:Фешън ревизия - Виктория Бекъм по магазините в Ню Йорк
Димитър Бербатов напуска Манчестър Юнайтед
Преслава се стопи до неузнаваемост

Напиши коментар