Екс-половинката на Динко Динев с ново гадже


Според последните слухове изненадващата раздяла на бизнесмена Динко Динев с плеймейтката Мария Цветкова е заради красив младеж с не до там известно амплоа в обществото,  с когото бившата  моделка поддържала паралелна връзка.

Мъжът се казвал Емил и живеел в софийския апартамент на олигарха заедно с красивата му доскорошна невеста Мария Цветкова.

Петата поред жена на Динко Динев завързала любовния роман, докато той кръстосвал света по бизнес дела.

Любовните игрички на  чаровната прелюбодейка, отдавна надхвърлял границите на морския курорт Свети Влас, но едва след поредната си визита в Израел бизнесменът разбрал, че любимата му жена кръшка здраво, при това със сиромах, неизвестен на широката публика.

Емил от месеци се навъртал около красавицата. Цветкова си паднала по него, без да мисли, че така ще се лиши от луксозния си начин на живот. В момента Мария и Емил живеели в апартамента на Динко Динев в столицата .

Именно в това жилище милионерът заловил прелюбодейците на калъп преди няколко месеца по сигнал, даден му от приятел. Въпреки заканите, че ще си прибере ключовете, строителният предприемач оставил Мария Цветкова да живее с новия си в апартамента.

До колко всички тези твърдения отговарят на истината сега за сега историята мълчи, нито един от засегнатите не е излязъл с коментар по случая, ако трябва да бъдем безкрайно честни това едва ли ще се случи, но ако всичко това е вярно и любовен рома съществува, то младите влюбени съвсем скоро ще бъдат изловени от вездесъщите фотографи из нощна София!

 


Подобни статии:

Клюки от световният шоу - бизнес
Клюки:Семейната почивка на Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс в снимки
КЛЮКИ:Невероятната Алесандра Амбросио дефилира бременна в петият месец
Николета Лозанова:след родилни болки

Напиши коментар