Преслава е коригирала носа си?


Този слух се носи усилено в интернет пространството днес , часове  след появата на новия клип на певицата!

Според последната клюка поп фолк иконата Преслава е нанесла пореден удар върху конкуренцията си, внасяйки още едно подобрение във външния си вид – тя е коригирала носа си.

Според някои, на кадър от новата песен на брюнетката към песента „Лудата дойде”, който се разпространява лавинообразно в социалните мрежи, видима е промяна в начина, по които гордо стърчи нослето на лицето на Преслава.

Разбира се, първата реакция е, че става дума за ринопластика, на която певицата се е подложила, за да скъси носа си и за да бъде премахната малката гърбичка, която беше нейна запазена марка.

Не са малко и съмненията, не операция е разхубавила носа на изпълнителката на десетки хитове, а добрият стар Фотошоп, с който кадърът е обработен преди да види бял свят.

Въпреки че мнозина отчитат, че във външния вид на любимката им промяна има, най-верните й фенове не желаят да повярват, а и да признаят, че тя е посегнала на лицето си, сядайки под ножа. Изтъкват се оправдания, че става дума за грим, за игра със светлините или просто за въображение.Появиха се и коментари, че визията й в новия клип е доста взаимствана от тази на Галена.

Самата Преслава, нито , който и да е от екипа е коментирал подобни подобрения във външния й вид. Това едвали ще се случи всъщност, колкото и да е широко скроена миньончето на фолка, едва ли ще признае публично подобна интервенция, но знае ли човек…., както гласи една стара поговорка, ще поживеем ще видим!


Подобни статии:

Рожденникът на klukarkata:Бритни Спиърс на 30
Дани ДеВито проговори на руски
Модният диктатор Миропа Кьосева дирижира фотосесията "Мръсен Хазарт"
Рожденият ден на Ирина Шейк в Мексико

Напиши коментар