Съботното парти на Николета, Валери и Азис


Снощи в столичния клуб „Night Flight“ в основата на зоркото око на папараци стояха семейство Божинови, Азис, Ванко 1, Петко Димитров. Преди да се разбошуват в дискотеката, те „подгряха“ в „Flight bar“ с по питие. Клиентите на заведението, както и персоналът му, останаха изумени от новата външност на Азис, а за перфектната фигура на Николета, имайки предвид, че скоро роди, положителни коментари не липсваха.

Съвсем типично за Азис е да грабне микрофона и да изпълни някоя своя песен. Така направи и снощи. Той изпълни своите хитове „Сен тропе“ и „Хоп“, с които разгорещи сформиралият се купон. Не пропусна възможността да покани на сцената и Ванко 1, с когото заедно изпълниха култовия си дует „Луд ме правиш“.

Напомняме, че преди време имаше вражда между Николета и Азис. В началото на годината Азис редовно правеше изявления, противопоказни за връзката на плеймейтката и футболиста от рода на: „Николета, бил съм с Валери преди теб“, „Не вярвам в любовта на Валери към Николета“, „Ако Валери те обича, нека татуира името ти върху себе си на видно място“. Снимките от снощната вечер обаче ясно показват, че томахавките са заровени.

Всъщност типична черта за Азис е да се кара с хора от най- близкото си обкръжение, а след това пак да сдобрява , но както е казал народа „хубава работа ама циганска“.

 


Подобни статии:

КЛЮКИ:"Врагът не се предава"- Дейвид Бекъм възобновява иска за клевета
Полицаят, който бе нападнат пред бар "Текила", почина тази нощ
Ванеса Паради смени прическата си
Фотосесия на Риана по бански в Рио

Напиши коментар