Молитва за България в Twitter от феновете на Селена Гомес


След силното земетресение в България тази нощ много хора посегнаха първо към смартфоните си, за да напишат из социалните мрежи какво са усетили и едва след това някои решиха да се евакуират. Духовите, притеснени, информиращи туитове продължиха цяла нощ, като в един момент България дори влезе в най-популярните световни теми в микроблогинг мрежата.

Причина за това се оказа обаче не толкова световната съпричастност към страната, отколкото безпокойството на милиони фенове, притеснили се за своя идол – американската поп звезда Селена Гомес, която е в България за снимки на нов филм.

Първоначално сред най-популярните теми в Twitter беше хаштагът #PrayForSelena („Молете се за Селена“ – бел.ред.). Почитателите на тийн звездата обаче бързо се сетиха или им беше напомнено, че не само тя е в момента в България и към „молитвите“ си те добавиха хаштага #PrayForBulgaria(„Молете се за България“ – бел.ред.), който също набра популярност.

И в момента двата хаштага са активни, като продължават окуражителните послания както за Селена Гомес, така и за българите.

За момента самата певица и актриса не е написала нищо за земетресението в профила си в Twitter, Няма коментар по темата и от гаджето ? Джъстин Бийбър, който също е любимец на милиони тийнейджърки по света.

Dnevnik.bg


Подобни статии:

Дженифър Анистън чака покана за сватбата на Брад Пит
Гергьовден е: денят на Храбростта и празник на Българската Армия
"Неприлично" предложение за сестрата на херцогиня Катрин - Пипа
Долче Вита: Джордж Клуни и гаджето му Стейси Киблер в Италия

Напиши коментар