Слави Трифонов ще става татко?


Слави Трифонов ще става татко?Този слух се котира в последните дни из публичното пространство.Причината за това е  отсъствието на Мартина  от сцената в продължение на повече от месец, които хроникьорите си обясняват само с евентуална  бременност. Информацията не е потвърдена от официални източници, но според хора от екипа на Дългия, наистина може да има нещо вярно в тези приказки.

Те припомнят, че Слави не е един път е споделял, дори и публично, че Мартина Огнянова доста по – различна от досегашните му любовници и това го карало да държи много на нея. Двамата са заедно вече от няколко години, въпреки че шоуменът пази ледено мълчание по отношение на връзките си. Негови приятели го подпитали дали е вярно, че ще става родител, но той тактично избегнал въпроса.

Близки до Слави Трифонов разкриват, че той неведнъж е помагал на деца, страдащи от различни заболявания. Доста от тях е канил и в своето предаване, което само по себе си е повече от достатъчно, за да им бъде осигурена помощ. Според негови близки приятели, той дори правел тайни дарения в полза на страдащи от болести деца, които обаче държал да запази в най – голяма тайна.

Дали това е поредния слух около „Дългия“, пуснат от негови „доброжелатели“, или благата вест е споходила господин Трифонов, само времето ще покаже, факт е обаче , че биологичния часовник на Славчо трака и отдавна  му е време да сменя памперси.


Подобни статии:

"Ангелите" на Victoria’s Seсret се извисяват в небесата с розов хеликоптер
КЛЮКИ:Кръв по краката на Кристина Агилера по време на изпълнение
Дарина Гиздова стана Модел на годината
Анджелина Джоли подари хеликоптер на любимия си Брад

Напиши коментар