Софи Маринова:повече от достойно представяне на „Евровизия“


Софи Маринова смая публиката от цял свят с прекрасното си представяне на  вторият полуфинал на „Евровизия“  тази вечер. Много критици бяха против тя да ни представя на този престижен конкурс,  поради своя етност, но определено Софи  се справи блестящо. Феноменалния й глас плени всички слушащи нейното изпълнение.

В съботната вечер от 22.00 часа бе финалът на „Евровизия“. За съжаление Софи Маринова не можа да събере достатъчно гласове, за да се класира въпреки безспорния талант, който показа тази вечер.  Това все пак е обяснимо, тъй като  нацията ни  не е многочислена и това изигра твърде лоша шега на нашата певица.

За всички, които не можаха да гледат на живо ето и видеото!


Подобни статии:

Грим в стил Анджелина Джоли (видео)
Звездни клюки:Алесандра Амброзио чака второ дете
Новата страст на Димитър Бербатов:Bentley Continental GT
"Модна битка":Виктория Бекъм срещу Дрю Баримор

1 коментар

  1. Изводът каза:

    Не е виновна Софка ! Просто в Европа никой, освен българските мутри, не толерира чалгарите ! Иначе всички виждат, че този “КОНКУРС” в голяма степен е манипулиран и изопачен. Гласува се на регионално-свойски принцип. Бившите Югорепублики, бившите Съветски републики, Скандинавско/прибалтийските, тюркоезичните, гръцкоезичните и пр. държави като по правило “ВЗАИМНО СИ ПОМПАТ КЛАСАЦИЯТА” на своите песни !

Напиши коментар