Софи Маринова по потник на репетицията за финала на Евровизия


Софка „загрява“ на репетицията по потник

Софи Маринова отново шашна цял свят със скромната си личност. След като гласовитата певица се появи преди дни на репетиция на Евровизия с леопардова дреха, сега ромската перла се пусна без сутиен.

Софи Маринова пристигна на певчески занятия по потник, който откровено показваше всички подробности от бюста й, разказаха очевидци. Гледката не била много еротична, тъй като силиконовите импланти на певицата се били поддали на гравитацията. Това обаче изобщо не смутило Софи – тя подскачала в ритъма на парчето си „Любов без граници“ и подрусвала необременените си с банели форми.

В този вид Софи Маринова се явила и на специално организирана пресконференция. Журналистите не обърнали внимание на изказванията на певицата, защото гледали да щракнат бюста й. Ромският славей демонстрирал също и шарен маникюр, който наподобявал краски като от великденски яйца – отбелязва таблоидът.

Довечера (24 май) Софи ще пее на втория полуфинал на Евровизия в Баку. Ако тя мине успешно този кръг, на 26 май я очаква големият финал на международния конкурс. Драго Чая, който е специален кореспондент на БНТ на конкурса, обяви че певицата ни е в отлично здраве и добра форма. Стискаме й палци!


Подобни статии:

Новата съпруга на Брус Уилис го ревнува от Деми Мур
Клюки:Ева Мендес се съблече за интернет издание - снимки
Деми Мур напусна болницата, но губи интерес към светския живот
Честит рожден ден на Донатела Версаче

Напиши коментар