Благой Иванов – Багата ще се възстановява в САЩБлагой Иванов – Багата  ще се възстановява в САЩ. Това заявиха лекари от „Пирогов” пред „Монитор”. По думите им, състоянието на шампиона по бойно самбо е нестабилно – той е отвикнал да диша сам и ще му бъде необходимо повече време, за да започне да си поема въздух без чужда помощ. Именно поради това на този етап се отлага изписването му от лечебното заведение. Веднага след като бъде изписан от „Пирогов”, самбистът ще лети за САЩ, където ще разчита на помощта на водещи специалисти, за да се възстанови напълно.

Пред „Монитор” един от най-близките приятели на Багата – Краси Младенов опроверга появилите се информации, че има проблем със здравословното състояние на ММА боеца. „Той все още е в „Пирогов”, защото трябва да бъде наблюдаван”, заяви Младенов.

Преди няколко дни медиците от „Пирогов” споделиха, че буквално „насилват” Благой Иванов да диша сам. „Той се страхува да си поеме въздух без апарат и това е нормално”, казаха лекарите.

За поред път медиците в „Пирогов” казаха, че са изумени от изключителната издръжливост на Багата на болка. Феновете на боеца пък припомнят, че Благой Иванов е спечелил състезание с две счупени ръце.

Преди няколко дни самбистът даде първото си телевизионно интервю. От записа, който излъчи bTV стана ясно, че Багата е загубил между 20 и 30 килограма от теглото си, придвижва се с чужда помощ и говори малко по-бавно, като заваля думите. Проблемът с говора обаче ще се оправи до няколко месеца, категорични са лекарите.

 

 


Подобни статии:

Клюки от Холивуд:Камерън Диас и Пи Диди са двойка?
Риана си свали горнището на банския (Снимки)
Бодигарда на Майкъл Джексън е бащата на детето му?
Анджелина Джоли и Брад Пит посетиха Националната портретна галерия в Лондон

Напиши коментар