Ура: Деми Мур и Аштън Къчър са на път да се помирят


Близки приятели на Деми Мур и Аштън Къчър  казват, че двойката е на пътя на помирението.Този уикенд, Аштън и Деми са били заедно на рождения ден на Яхуб  Берг, свещеник -кабалист, който ги е венчал.

Присъстващи  на партито твърдят, че при срещата си Мур и Къчър са се прегарнали, и след това не са се разделили дори и за минута.Очевидно били, че и двамата тъгуват един за друг.

Те са все още са  отчаяно влюбени един в друг, и са готови за помирение. За развод , все още не са говорили, „- казва приятел  двойката.

По време на партито Къчър произнесе трогателна реч:Обичайте ни, независимо от грешките , които направихме.Аз вече направих много такива през изминалата година“

Още щом започна да говори и сълзи напираха в очите му, гласа му започна да трепери, и той просто се отпусна в стола си по аплодисментите.А Деми….о, Деми остана зашеметена от думите му“-разказват още  присъстващите.

Припомнете си , че през ноември миналата година, Деми Мур обяви развода си с  Аштън Къчър, но досега нито един  от двойката не е подал официално молба в съда.

Самата Деми  отдавна е дал на всички да разберат, че е готова да прости Аштън:тя говори за него в интервюта си и постоянно  и пише в за това Twitter.

 


Подобни статии:

Американските Музикални Награди 2011: Детайлите
Звездни клюки:Коледа за Кейт и Уилям
Николета Лозанова и Валери Божинов откриха летния сезон
Дияна Любенова показа дъщеря си Софи

1 коментар

  1. Mel каза:

    Този е пълен идиот и без мозък! Как може въобще някоя жена да съжалява за него?

Напиши коментар