Продуцентите от „Дрийм тийм“ искат Рачков срещу 15 бона


Според слуховете котирани от наш ежедневник , продуцентите от „Дрийм тийм“ Любо Нейков и Евтим Милошев се опитват да примамят Димитър Рачков в „Комиците“. Сумата, която двамата предлагат на водещия на спряното предаване „Господари на ефира“ възлиза на 15 000 лв.

Това е доста повече от парите, които получават останалите в екипа на комедийното шоу. Заплатата, която Рачков прибирал всеки месец от „Господарите“ била 9 000 лв. Пред вестника актьорът разкрива, че е имал предложение от „Комиците“ още  преди две години, но тогава отказал заради ефирното време, в което се излъчвали „Господари на ефира“ и заради старото приятелство с продуцента Магърдич Халваджиян.

Сега обаче слухове отреждат на Рачков съвместен проект с Маги на нов комедиен сериал. Сценариите, планирането на снимките и актьорският състав ще бъдат готови до края на този месец, а снимките стартират през лятото. В същото време екранната партньорка на Рачков – Мария Игнатова не е получила оферта за „Комиците“. Ернестина Шинова се представяла прекрасно и затова от „Дрийм тийм“ не искали блондинката в екипа си.

 


Подобни статии:

Клюки:Мадона разкри заглавието на новият си албум
КЛЮКИ:Кръв по краката на Кристина Агилера по време на изпълнение
Погребението на Уитни Хюстън:как звездите се сбогуваха с на една легенда
Венсан Касел изневерява на Моника Белучи (снимки)

Напиши коментар