Елена половинката на Бербатов спря цигарите


Тютюнът беше любимият порок на Елена, която пафкаше дори по време не бременността си със своята дъщеричка Деа.

Тогава Елена излизаше на всеки кръгъл час на балкона, за да дръпне поредния фас – пише наш таблоид. Митко Бербатов също обича да пуши, въпреки че този навик е вреден за футболистите и малко от тях си го позволяват.

Само два дни след здравословните проблеми  на Елена в Истанбул състоянието на красавицата вече е много по-добро, установи екип на таблоида. На летище „Ататюрк” спътницата на Бербатов беше поставена в инвалиден стол. Нежната половинка на футбола  прекара четири часа в местна болница, където и  е била поставена инжекция. Заради проблемите Бербатов и неговата половинка прекараха една нощ в Истанбул.

При първата публична поява в София след турските премеждия красавицата беше щракната в интересна поза пред фризьорския салон на сестра си. Елена стоя около 3 минути приклекнала на тротоара до мръсна саксия, като през това време разговаряше по телефона си. Този път между пръстите й нямаше цигара.

Слуховете за бременността на Елена се засилиха още повече от избора на облекло. Тя беше намъкнала провлачена фланелка и панталони тип шалвари, с които да прикрие евентуалното качване на килограми. Един от първите съвети към бъдещите майки от страна на гинеколозите е да спрат цигарите – отбелязва таблоидът.


Подобни статии:

Джъстин Бийбър купува "любовно гнездо" за 11 милиона
Как бе открита болестта на Стенли
Днес Георги Аспарухов – Гунди щеше да навърши 69 години
Африка:моята голяма любов

Напиши коментар