Кака:любовно сияние от бразилския футболист на плажа


Докато ситуацията на трансферния пазар във футбола е нестабилна, Кака  е спокоен и се наслаждава на почивка  със съпругата си. В Бразилия при своите роднини, полузащитника на „Реал Мадрид“ прелетя за да се върне към корените си по време на разменната отпуска.Кака се готви да напусне испански клуб клуб, но процесът  няма да е толкова безметежно  явно.

Кака печели „Златната топка“ през и става  един от най-добрите играчи в света.Сега обаче му предстои трансфер най- вероятно във френския отбор „Париж Сен Жармен“.Да де , но докато всичко това се случи, Кака мисли само за това как да се отпуснете. Миналата сряда,( 30 май), на плажа, Фернандо де Нороня  спортиста  се радваше  моментите  със  своята съпругата , бившият топ модел Каролин Селик , която стана  певица и проповедник на Евангелието (Кака е  изключително вярващ).

Двойката бе заловена от папараците на  красивия и романтичен   плаж, където те са били заснети, прегърнати  във водата наслаждавайки се един на друг под жаркото слънце.Младите  вечеряха  на терасата на  ресторанта  на плажа.При това само  двамата съвсем сами,  далеч от  шума и суматохата.Всъщност футболиста и красавицата тенденциозно не бяха взели двете си деца –  Лука , роден през юни 2008 г. и  бебето Изабела , която е роден на 23 април 2011 година.

Е,  каква по – добра  възможност да се отпусне  и да се измъкне от мисленето – все пак  дилемата е голяма :да се присъедини към клуба на  Сао Пауло,  Париж Сент Жермен , или  ще остане  в Реал Мадрид може би. Надявайки се да играе в следващия Световен шампионат, които ще се  проведе в Бразилия през 2014 г.., а и на  Световната първенство през 2018, което  ще се проведе в Русия.

 

 


Подобни статии:

Кейт Мидълтън, кралица Елизабет II и Камила Паркър-Боулс в Fortnum & Mason
Днес е рожденият ден на Дейвид Бекъм
Американските служби публикуваха интересни документи на Бин Ладен
Исландска сензация за красота от Асдис Ран

Напиши коментар