Божинов и Бербатов се появяват на участие на Алисия


През изминалия уикенд  в нощна София се  разигра сюжет, на които сценаристите от  „Дързост и красота“, могат само да завидят! По информация от bТВ, в култово столично заведение, на участие на Алисия, се случило нещо колкото  странно, толкова и култово! Докатотреторазрядната”, както я бе нарекла  Николета,  Алисия, старателно си пеела, изведнъж се появили  бившият й, Божинов с Николета и най-невъзмутимо седнали на една маса и започнали да се забавляват.

Дори според очевидци  Николета  танцувала и аплодирала  от време на време. Е, и това ако не е триумф, за новата госпожа Божинова!  Как ли е потръпвала Никито от удоволствие,  заради   факта, че бившата, пее и прави цирк на настоящата, с която са в ожесточена война, откакто Николета се появи в живота на Валери. Кофти ситуация! Бившата пее, а настоящата плаща музиката!

На Алисия явно това й е била късметлийската нощ, защото на друга маса, стояли Димитър Бербатов и неговата Елена. Явно те са от отбора на Алисия, защото прехласнати от музикалните й изпълнения, не намерили за необходимо да си кажат абсолютно нищо със семейство  Божинови, както те сами се наричат из интернет пространството.

Това обаче определено е била футболната вечер на Алисия. Не стига новите Божинови, ами и Бербатови, на всичкото отгоре, в ритмите на песните й на друга маса се забавлявала и друга спортна компания, изпълнителният директор на левски, Иво Тонев и главният селекционер на отбора, Дончо Донев!

Ех, тази Алисия, а  уж екс- плеймейтката  казва, че била  Алисия била треторазрядна певица, а на нейните участия се появяват не чак толкова треторазрядни представители на БГ елита!

О, времена, о нрави – живота на елита ни е поп- фолк.


Подобни статии:

Дженифър Лопес в афера с танцьор?
Дженифър Анистън чака покана за сватбата на Брад Пит
Молитва за България в Twitter от феновете на Селена Гомес
21 януари е най-депресиращият ден за 2013 г.

Напиши коментар