Когато жената симулира оргазъм


Едва ли има по-големи актриси от жените. Те могат да изиграят всяка роля перфектно, а дори и да симулират оргазъм в леглото с партньора си. На пръсти се броят жените, които не са участвали поне веднъж в такава постановка.

Някои дами са опитвали само, а други пък редовно симулират оргазъм и смятат, че това е невинна лъжа, която само помага за връзката с техния партньор. Обяснението за това е много просто – нежните създания изпитват нужда от нежност, интимна близост, обич и внимание. Те не изпитват необходимост да свършват всеки път, както е при мъжете. За господата това е един вид състезание, в което се доказват, че са силни в леглото и могат да задоволят напълно партньорката до себе си. Женският оргазъм е като трофей за тях в това състезание, а именно че са идеални любовници.

Умората, нервите, всекидневният стрес и други причини могат да накарат жените да изберат симулирания оргазъм пред реалния. Ако сте от тези, които често „играя” под завивките, значи това трябва да е знак за вас, че с половинката ви може и да се обичате, но не си пасвате в сексуално отношение. Освен това така рискувате да провалите вашия интимен живот.

Също така ако прекалявате със постановката „Симулиран оргазъм“, рискувате рано или късно да бъдете хванати в крачка. Мъжът може да познае, че се преструвате, ако всеки път „изпитвате“ оргазъм, но не се овлажнявате изобщо. Добрата новина е, че по време на сексуална възбуда мъжете трудно мислят и едва ли ще могат бързо да сметнат колко прави две и две, тоест за тях вашите стонове и пъшкане ще са достатъчен индикатор, че наистина сте имали оргазъм.

Според британско проучване една от причините жените да симулират оргазъм много често е притеснението им да говорят за техните желания и нужди с партньора си. Това може да се дължи на липсата на любовни игри, бързото свършване на някои мъже и така нататък. Какъвто и да е проблемът е най-добре да го обсъдите, а не с години да заблуждавате любимия си.


Подобни статии:

Все още го обичам
Момче или момиче: как да се зачене бебе от определен пол?
Страстната любов след бурен скандал
Петте типа мъже в живота на една жена

1 коментар

  1. :-) каза:

    Няма жена която може да симулира оргазъм. Има балъци. Физиологичните признаци никой не може да ги симулира. Само трябва да ги наете. Единия е разко учестяване на пулса. Сложете си ръката на шията и, и всичко е ясно. Има още доста.

Напиши коментар