Диляна Попова на разпит заради отношенията си с Таки


Според последните слухове из родния ъндърграунд красивата манекенка Диляна Попова ще бъде разпитвана от органите на реда за контактите си с наркобоса Христофорос Аманатидис-Таки. Моделката, която отскоро се изявява и като актриса, ще трябва да обясни на полицаите с каква цел е пътувала в чужбина в последните три години.
От международния й паспорт става ясно, че хубавицата е посетила Дубай, ЮАР, Мексико и Турция. Предполага се, че тя разполага с ценна информация за живота и бизнеса на Таки, който наскоро бе закопчан в Дубай заради изтекла виза. Службите за сигурност искат да научат подробности, за да формулират качествен обвинителен акт срещу властелина на подземния свят в България и да мотивират искането си пред властите в Дубай за екстрадицията му.

Ченгетата ще разпитат и манекенката Боряна Шехтова. Допреди половин година блондинката беше половинка на наркобоса и го следваше навсякъде в чужбина. В началото на 2012 година обаче изненадващо се прибра в България. През месец февруари т.г. Шехтова е дала показания пред МВР за отношенията си с Таки. Пред криминалистите тя заявила, че наистина се е виждала с Аманатидис, но това е станало случайно в ЮАР преди около 2 години по време на Мондиала.

Съпругата на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев – Мая Илиева, също ще получи призовка за разпит. След смъртта на Главния тя прехвърли почти всички печеливши бизнеси от империята “ВАИ холдинг” на Таки и съдружника му Красимир Каменов-Къро. Според Даниел Боримиров, който е женен за сестрата на Христофорос – Афродита, на разпит ще бъдат подложени и други известни личности.

Преди няколко дни министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че предстоят нови арести на мастити наркодилъри от обкръжението на Таки.


Подобни статии:

Aнн-Джи водеща с нов цвят на косата
София "на крака" в града на тепетата
Ума Търман е бременна
Тържествата в чест на Диамантения юбилей на Елизабет II

Напиши коментар