Сватбата на Весела Тотева и Елин Топузаков – първите снимки


Днес бе големият ден за дизайнерката Весела Тотева и футболиста Елин Топузаков.Първите снимки от щастливото събитие вече са факт.

Самата сватбата всъщност е планирана от дълго време, а  младоженците  имат дългогодишна връзка зад гърба си.

Красивата Весела и нейният любим си казаха Да! в църквата „Света София” пред близки и роднини. В храма присъстваха само най-близките, забеляза репортер на Булфото.

Младоженката спази обещанието си за тържество на открито в стил градинско парти, където към щастливите сватбари се присъединиха и останалите им гости.

За бутиковата сватба се говори вече месеци наред, след като младата  дизайнерката с разкри плановете си да се  венчае за дългогодишния си приятел.

Роклята на красивата булка е много нежна и стилна с френска дантела. Приятелите й единодушно я обвиха за най-красивата булка, която някога са виждали. Сред поканените на партито в стил „френски прованс“ са Емилия и Коко Динев, които се събраха преди известно време.

Фолкзвездата е близка приятелка на дизайнерката. Двете дами имат и професионални отношения, тъй като Емилия често е рекламно лице на тоалетите на Весела Тотева.Между другото лица на марката на Тотева са все известно родни красавици- Златка Райкова, Анелия, Мария…


Подобни статии:

Бионсе ви кани на "Парти"- новият клип на певицата
Клюки: О' Риана
Клюки и Мода:"Златното" момиче Джорджия Мей Джагър за Harper's Bazaar
Леонардо Ди Каприо и Наоми Кембъл на парти за 6 милиона долара в Мексико

Напиши коментар