Според списание „ОК“ Анджелина Джоли е бременна


Семейството на Джоли- Пит очакват седмото си дете Новината, че Анджи  ще става за пореден път майка беше официално оповестена от роднини на актрисата за новия брой на сп. „ОК”. Самата Джоли все още не е потвърдила новината публично, но вече е споделила на най-близки роднини и приятели.

Анджелина Джоли и Брат Пит имат общо шест деца, от които три осиновени. През 2006 година актрисата ражда момиченце- Шайло Нувел, а през 2008 г. й близнаците Вивиан-Маршелин (момиченце) и Нокс-Леон (момченце). Осиновените им деца са от Камбоджа- Мадокс Чиван, от Етиопия- Захара Марли и от Виетнам- Пакс Тиен.

Именно с децата и съпруга си на 4-ти юни Джоли е отпразнувала 37-ят си рожден ден. В имение под наем в английският град Съри звездата предпочела да събере само най-близките си и да изкара няколко незабравими дни без много шум и блясък.

Съвсем скоро тя и Брат Пит ще минат под венчило и ще станат законни съпрузи. Според близки на двойката Анджелина е решила да празнува само с торта без много гости, защото е бременна. И тъй като е в първите месеци, на актрисата често и се гадело и не се чувствала особено добре.

Е, явно голямото семейство на Джоли- Пит ще се увеличи с още един член, а щастливите родители ще минат под венчило. Всички ще останат в Англия до средата на юли месец, когато приключат снимките на филма „World War Z”, в който играе щастливият татко.


Подобни статии:

КЛЮКИ:Адел в отговор на нападките на Лагерфелд- "Никога не съм искал да изглежда като модел!&qu...
Багата все още в критично състояние
Риана: отново е брюнетка
Честит рожден ден на Лили Иванова!

Напиши коментар