Крис Браун и Дрейк се сбиха заради Риана


Крис Браун и Дрейк се сбиха пред елитен нощен клуб в Ню Йорк. Новината веднага обиколи световните медии. Двамата си разменили удари по мъжки, а Крис получил кроше, което му разбило брадичката.

Неизменните спътници на двете звезди също се включили в боя, като си нанасяли удари един друг, захвърчали и бутилки от бира. Когато се чули полицейските сирени, Крис и Дрейк издимили от местопрестъплението и оставили антуражите си и охранителите си да се бият и да се разправят с полицията Крис Браун по-късно разпространи в социалната мрежа кървава снимка от побоя и обяви, че противникът му се бил нечестно, а приятелите му ползвали като оръжие бутилки.

Предполага се, че двамата са се сбили заради Риана, с която имали отношения в различно време. В същото време известната певица е болна и диагнозата й в медиите варира от душевно разстройство до преумора. След раздялата си с Крис, тя хукнала по дискотеки и клубове, почти не спяла, явявала се на репетиции с торбчки под очите и лекари я посъветвали да намали малко темпото и да си почине.

Почивката обаче не й се отразила добре и тия дни тя пак легнала на легло. Дори отложила ангажиментите си. Феновете гадаят дали не страда от любовна мъка, или просто от много слава и напрежение временно е дала „заето“. Двамата й бивши обожатели се канят да доразчистят отношенията си един с друг, но не са определили време и място за дуела.

 

 


Подобни статии:

КЛЮКИ:Бременна ли е Дженифър Анинстън? (Снимки)
Багата все още в критично състояние
Багата е в съзнание, но в медикаментозна кома
Пенелопе Крус, Хавиер Бардем и сина им Лео в Мадрид(снимки)

Напиши коментар