“Господари на ефира” се завръщат пo НОВА: Би Ти Ви отвръща на удара


“Господари на ефира” се завръщат пo НОВА. Десетия им сезон ще стартира през есента. Оказва се обаче, че и БТВ ще пуснат подобно  шоу през септември. Новото предаване е на път да се превърне в ябълката на раздора, тъй като ще бъде доста взаимствано от  “Господарите”.

Въпреки информацията Братя Халваджиян се чувствали  спокойни. Те споделили, че истинският лиценз е техен, и че всеки може да прави каквото си поиска. Джуди Халваджиян изтъкна, че истинската марка е една, а звездите са си техни, за това и БТВ толкова страда от този факт. Продуцентите добавиха още, че имат подозрение, че това ново шоу ще е просто бледо копие на тяхното предаване.

“Господарите” вече са планирали промените в своето предаване. Ще има нови декори, рубрики и по-свежи идеи. През новия сезон на предаването обаче, сътрудничеството им с италианското ”Стриша ла нотиция” (Striscia La Notizia) няма да продължи.

Според наш ежедневник все още няма подробна  информация за близнака на предаването. БТВ все още не са разкрили какво ще се случи. До момента стана ясно, че от БТВ ще пуснат ново предаване с водещата Наталия Симеонова. Единственото, което се знае за него е, че ще прилича на “Море от любов”, но с  известни промени.


Подобни статии:

Звездни клюки:Роберто Кавали и неговата мистериозна "рускиня "
Звездни клюки:Коледа за Кейт и Уилям
Звездни клюки на 06.01. 2012
КЛЮКИ:Попитаха мъжете!:Toп-100 най-желаните жени в света

1 коментар

  1. Джорджия каза:

    пожелавам на братята Халваджиян този път жалката нова тв, която за пореден път си плю на достойнството, да не им „налага цензура“, както се оплакваха преди няколко години, когато със скандал напуснаха и тази телевизия.

Напиши коментар