Невероятен обрат:Иво Чобанов Пилето е наръгал Благой Иванов Багата


Иво Чобанов Пилето е наръгал Благой Иванов Багата, отсече самбистът на делото срещу Даниел Стефанов-Дъмпела

Иво Чобанов Пилето е истинският извършител на опита за убийство над Благой Иванов – Багата! Това разкри самият самбист днес по време на делото срещу Даниел Стефанов-Дъмпела. Багата категорично отрече Дъмпела да има пръст в нападението му и до няколко дни трябва да бъде освободен от ареста.

Благой Иванов заяви, че си спомня абсолютно всичко от нощта на нападението срещу него в клуб „Домби”, писа lentata.com. Пилето не беше споменаван като заподозрян и макар Багата да е в съзнание вече близо месец, той не го е обвинявал публично до този момент.

Иво Чобанов пък е спряган за един от най-известните столични дилъри, който доскоро работил заедно с Янко Ваташки.

Още не е ясно какви са били подбудите на Пилето да наръга с нож Благой Иванов и дали Багата не го е предизвикал. Според запознати обаче цялата история започва много да намирисва.

„Имаше сигурни доказателства, че Дъмпела е наръгал Багата. Как изведнъж се появи лицето Иво Чобанов? Замислете се дали някой не изнудва самбиста, за да бъдат смъкнати обвиненията и не е ли този Пилето изкупителна жертва”, коментират запознати по делото срещу Даниел Стефанов-Дъмпела.

Припомняме, че Багата бе наръган с нож в дискотека в началото на пролетта и дълго време беше в кома. За извършител се смяташе Дъмпела, който по думите на свидетели се заяждал с Благой Иванов цяла вечер.


Подобни статии:

Дженифър Лопес се променя след развод
Слави се ожени тайно
Американците избиха рибата
Виктория и Дейвид Бекъм: Великден в долината Напа

Напиши коментар